Témák » Haza » Erdős Sándor: Magyarok imái
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 227
Magyarok imái
Ha élsz még holt lelkekbe zárva,
feltámasztó tüzekre várva,
halld imámat.

Ha még van ki őriz magában,
nevedet suttogva imában,
halld meg szavát.

Ha újra hallik ő szent neve,
feltámad magyarok istene.
Halld szavát!

Sokan várjuk feltámadásod,
hogy szórjad reánk szent áldásod.
Visszavárunk!
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error