Témák » Gyerek » Erdős Sándor: Fura suta
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 271
Fura suta
Baktat az erdőben az őzsuta.
Lassan lépdel, mert kicsit tétova.
Csúnyán megtréfálta a természet.
Igen csak unja már az egészet.

Roppant furcsán néz ki az ő feje,
neki elöl nőtt ki mindkét szeme.
Csúfolja is őt az összes társa,
ezért nincsen neki jóbarátja.

No, de nem baj. Jól van ez gyerekek.
Magam előtt mindent észreveszek.
Ha nem így lenne, akkor felbukok.
A hátrányból előnyt kovácsolok.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error