Témák » Halál, elmúlás » Erdős Sándor: Elmúlás
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 203
Elmúlás
Nézem ,ahogy fekszel összeaszott testtel,
könnyeim hűsítik drága homlokodat.
Hálásan nézel rám láztól izzó szemmel,
pedig nem is tettem én érted oly sokat.

Bár lehelhetnék még beléd életerőt,
hogy újra nyíljon benned sok lélekvirág.
De tudom, rád borítanak bús szemfedőt,
és szegényebb lesz nélküled ez a világ.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error