Témák » Mindennapok » Nyiri Levente: Az iskolai nap
Beküldve: 2021.09.15.
Ennyien olvasták eddig: 252
Az iskolai nap
Iskolában ülünk,
Mindig csak tanulunk,
Matekban szorzunk osztunk kivonunk összeadunk.

Magyar órán mindig,
csak a főnévről tanulunk,
mindig csak mesél mesél,
a magyar tanárunk.

Angol órán csak a
Workbookba, tanulunk
aztán meg a füzetbe
a szavakat leírjuk.
Beküldő: Nyiri Levente

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error