Témák » Reménytelenség » Kovacs Ivan: Az örök éjszaka városa
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 208
Az örök éjszaka városa
Az örök éjszaka városába
csak kapzsi emberek kerülnek.
Vaskos kincses ládák átkába merülnek.

Káprázó, vak szemmel
csak zsákmányukat látják,
és kapzsiságuk révén magukat elzárják.

E átkozott városában
csak hamis gyönyör ragyog,
és csalfa semmiségben bűnhődnek a rabok.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error