Témák » Természet » Erdős Sándor: Patakparton
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 270
Patakparton
Szeretem a természet varázsát.
Hűs pataknak csendes csacsogását.
Ahogy megsimítja a híd lábát,
vigyázva a parti bokrok álmát.

Fűz nézi mosolyogva képmását,
ágán ölyv várja prédáját.
Távolról harang kongása hallik.
Az erdő sóhajában feloszlik.

Hangos csend őrzi a táj nyugalmát,
napfény szűri a lebbenő párát.
Lelkemet már a nyugalom lakja.
Átölel a természet hűs karja.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error