Témák » Szabadság » Kovacs Ivan: Az igazi haza
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 833
Az igazi haza
Dél-Afrikából magyarul

Bár fontos a születésed helye,
és nem szabad elfelejteni hazád,
gondolj arra hogy lelked
a szívedben van rejtve,
és bárhova is sodor viharos sorsod,
csak te hallhatod életed sajátos szavát.

Mindegy hogy hol vered fel sátrad,
vagy hol építed új fészkedet,
adósa vagy rabja ne legyél senkinek.
Magadban keresd mindennek értelmét.
E módon mindig magad ura maradsz,
és szívednek hű útja után haladsz.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error