Témák » Őszinteség » Erdős Sándor: Gyomlálok
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 989
Gyomlálok
Emlékeim kertjében gyomlálok.
Szinte nincsenek is virágok.
Néhol látszik egy kis szín a kertben.
Ez gyom, állok előtte leverten.

Kaszáljuk le akkor az egészet.
Nem lesz kertem ám a bú tenyészet.
Kiírtom az összes gyomot innen.
Mondom én bőszen, és kevélyen.

No, de mi marad akkor nekem itt?
Mindent emlékek hullája borít.
Lehet létezni emlékek nélkül?
Vagy elveszünk a semmiben végül.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error