Témák » Reménytelenség » Erdős Sándor: Sorszavar
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 753
Sorszavar
Van, hogy elfogynak a szavak.
Mikor már a csend, mi marad.
Körülötted zavaros kép.
Egy palettán a rút, és szép.

Sors keverte szürkeségben,
sikít a szín a nagy csendben.
Egy maradt a sorspalettán,
szennyes múlttal a keresztfán.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error