Témák » Vicces » Erdős Sándor: Leejtettem
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 897
Leejtettem
Kellett nekem futkorásznom?
Ez leesett. Konstatálom.
Kérem, ez már meg sem lepett
hogy újra pofára esett.

Elég egy kis csetlés-botlás.
Nem talpra esik majd, meglásd.
De nem adnám én semmiért.
Ilyen ez a zsíroskenyér.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error