Témák » Gyerek » Erdős Sándor: Elesett a nap
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 232
Elesett a nap
Hasra esett a nap a dombon.
Sietett, hogy hajnalt hozzon.
Úgy látom, hogy a dombon túl,
amíg látok az éj az úr.

Remélem, hogy nem lett baja.
Kicsit behorpadt a hasa.
Sajnálom is nagyon szegényt.
Szétszórta a reggeli fényt.
Beküldő: Sándor Erdős
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error