Témák » Őszinteség » Kovacs Ivan: Szép a magyar . . .
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 757
Szép a magyar . . .
Szép a magyar a költő ajkán,
és szívemben van a szépsége,

de a szép szónak minden
nyelven egyenlő az értéke.

Ki bejárta a világot,
az egy kissé messzebb látott,

és minden népnek embere,
mert a földnek nincsen pereme.

De kétségtelenűl szép a magyar,
főképpen ha szívből szaval.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error