Témák » Reménytelenség » Erdős Sándor: Mi van?
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 272
Mi van?
Elfelejtettem, hogy mi jutott eszembe.
Leírom, pedig írni sem tudok.
Szem nélkül nézek bele szép szemedbe.
Láb nélkül is csak utánad futok.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error