Témák » Szeretet » Kovacs Ivan: Szeretet
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 854
Szeretet
Az érzelmeimtől függ hogy
kit kedvelek és kit nem,
mert tele előitélettel homályos
és hályogos a szemem.

A szeretet viszont nem
a szeszélyeim függvénye,
hanem mint csontban a velő,
egy istenadta, szívben rejtett erő.

Csak pucéron és ártatlanul
állhatok a lelkemmel szembe,
melynek tiszta fénye arra mutat,
hogy hol a hiány és mi a feladat.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error