Témák » Természet » Erdős Sándor: A hattyú
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 262
A hattyú
Bíborvörösre festette át,
felhők tükrözték a sugarát.
Fénycsóvája nyugvó napnak,
csodát kölcsönzött a partnak.

Víz tükrén egy hattyú ringott,
tollain a napfény izzott.
Ritkán láthattam én szebbet,
megmelengeti a lelket.
Beküldő: Sándor Erdős

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error