Témák » Élet » Kovacs Ivan: Kölcsön
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 268
Kölcsön
Nyári szél ölelgeti
dús zöldelő akácfa
hajlongó derekát.

Néja rágondolok,
- Hisz’ kölcsön az élet,
Kőlcsőn észlelem virágzó

ibolya mézes illatát,
kölcsön idézem életed
mulandó mámorát . . .
Beküldő: Kovacs Ivan
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error