Témák » Gyerek » Erdős Sándor: A kicsi pók
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 194
A kicsi pók
Erdős Sándor: A kicsi pók

Kis pókunk már hálót szőne.
Bár csak gyorsan nagyra nőne.
Hamar eszik egy keveset.
Nem sokat, csak egy legyet.

Hú, már biztos nagyobb lettem,
hiszen már eleget ettem.
Nyújtózkodik is nagyokat,
most beszővöm a falakat.

Meg is indult nagy sietve,
muslicákat ijesztgetve.
De a fal még oly távoli.
Inkább maradok én kicsi.
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error