Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Cserélnék
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 233
Cserélnék
Ma este is egyedül vagyok.
Fejem felett néma csillagok.
Szánkázva felszántják az eget.
Eszembe jut, ki már nem szeret.

Felpillantok a tágas égre.
Nem vágyom most magányos éjre.
Elcserélném a csillagos eget.
Mosolyáért, ki már nem szeret.
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error