Témák » Gyerek » Erdős Sándor: Nyuszi a prókátor
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 214
Nyuszi a prókátor
Ha én egyszer
nagy nyúl leszek.
Minden reggel
répát eszek.

Mögöttem lesz
iskolák sora.
Nem leszek éhes
én már soha.

Az erdőben csak
az sikeres.
Ki mindíg
sok pénzt keres.

Leszek én majd
állat prókátor.
Elveszem a kicsalt
sajtot a rókától.
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error