Témák » Gyerek » Erdős Sándor: Fut a csiga
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 259
Fut a csiga
Rohan a kis csiga,
messze van otthona.
Hogyha nem rohanna,
nem érne oda soha.

Megcsúszott egy kövön.
Csigánk ekkor rájön,
hogyha lenne lába,
akkor nem csúszkálna.

Háza alá lenéz.
Lábak nélkül nehéz
rohanni a réten.
Hát, lassan megyek kérem szépen.
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error