Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Egy angyal
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 266
Egy angyal
Földre szálltál, itt teremtél.
Tudd meg, nekem te vagy minden.
Túlvilági, ritka, drága kincs.
Szárnyak nélkül is angyal vagy.
E világon ilyen szépség nincsen!
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error