Témák » Természet » Erdős Sándor: Horgásztam
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 769
Horgásztam
Ülök a parton, nézem a vizet.
Hátam mögött csendes kis liget.
Csak néha hallik a távolból,
néhány halk hang a városból.

Vízen lebegő úszóm rezzenetlen.
Felbukó kis hal nézi meglepetten.
Na mi van öcsi? Kérdem tőle.
Majd gyere vissza nagyra nőve.

Ma sem fogtam egy halat se,
de megnyugodott lelkem helyette.
Mert a horgászatban azt szeretem,
hogy bún-bajon itt nem jár eszem.
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error