Témák » Szerelem » Erdős Sándor: Jégesővel jött vihar
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 891
Jégesővel jött vihar
Betörtél az életembe.
Sorsunk összefonod.
Rád gondolok éjjelente.
Furcsa lány vagy tudod?

Szemed, mint a rubint.
Viselkedésed cudar.
Olyan vagy te, mint
jégesővel jött vihar.
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error