Témák » Gyerek » Erdős Sándor: Pitypang a manó
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 833
Pitypang a manó
Nézz az égre, nézz csak fel!
Ki játszik a fényekkel?
Felhőn lábát lógató,
pajkos kis manó.

Szivárványon csúzdázik.
Angyalokkal mókázik.
Sipkájából csillámot szór.
Édes dala hozzád is szól.

„Pitypang vagyok égi manó.
Nótázgatni felhőn de jó!
Szeretem a vidámságot.
Küldök neked fényvirágot.”
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error