Témák » Kedvesemnek » Erdős Sándor: Fura szerelem
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 269
Fura szerelem
Mint fájó fogat,
úgy szeretlek téged.

Mint fűszál a nyulat,
úgy szeretlek téged.

Mint jó a rosszat,
úgy szeretlek téged.

Miért mondod azt,
hogy nem szeretlek téged?

Szeretlek. Mondtam sokat.
Vagy tán nem ezt kérted?
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error