Témák » Gyerek » Csík Ferenc: Májusi mondóka
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 950
Májusi mondóka
Májusi dalra
Ébred a táj.
Amina hangja
Messzire száll.

Pillangó táncol,
Zöld a határ.
Kis nyuszi a fűben
Ugrabugrál.

Amina szép lány,
Két éves már,
Múlik az idő,
Az óvoda vár.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error