Témák » Gyerek » Csík Ferenc: Megszületett Móli baba
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 330
Megszületett Móli baba
Nagy ünnep a mai nap,
Örül papa, mama.
Megszületett végre
A kis Móli baba.

Új hajnal jött a családra,
Nem is hagyják egymagára.
Körbejárják, dédelgetik,
Kimutatják, hogy szeretik.

El is látják minden jóval,
Dicsérgetik sok szép szóval.
Rá se figyel Móli baba,
Alszik, pedig nincs éjszaka.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error