Témák » Fájdalom » Erdős Sándor: Egy gyilkos elme
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 212
Egy gyilkos elme
Titkos múlt szétoszló hullatestei
Emlékeim sötét bugyrába elrejtve.
Rémséges tettekkel, s hittel teli.
Feltörnek újra reszketve, rettegve.

Tettem bocsánatra sohasem talál.
Gonosz hit vezette pusztításom.
Lelkem, mint sebzetten vonyító sakál.
Azóta megnyugvásom nem találom.
Beküldő: Erdős Sándor

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error