Témák » Haza » Erdős Sándor: A szó ereje
Beküldve: 2021.06.12.
Ennyien olvasták eddig: 227
A szó ereje
Hited szavát hirdesd nagy haraggal.
Szóval is lehet győzni, nem csak karddal.

Gyenge szóköpő nép csak szájhős.
Hidd el, a bátrak hada szava erős.

Állj ki bátran, soha se légy gyáva.
S akkor nem kiáltsz szót a pusztába.
Beküldő: Erdős Sándor
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error