Témák » Természet » Csík Ferenc: A Jövőért
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 248
A Jövőért
Gyertek, gyertek, gyerekek,
Játszunk kinn a tereken.
Mutassunk meg ennek a világnak,
Miértünk kell nyílni a virágnak.

Gyertek, gyertek, gyerekek,
Szedjük fel a szemetet.
Tiszta légtér kell az unokáknak,
Kis madárkák örüljenek a fáknak.

Gyertek, gyertek, gyerekek,
Zengjük be a hegyeket!
Békedalunk vigye a szél bátran,
Minden gyermek éljen félelem nélküli boldogságban.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error