Témák » Ballagás » Csík Ferenc: Csendes osztálytermek
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 279
Csendes osztálytermek
Végtelennek tűnő utunk révbe ért,
Véget ért a hosszú iskolaév.
Visszanézünk a múlt évekre,
Boldog hétköznapi iskolaévekre.

Aranyszívű, segítőkész tanárok,
Iskolatársak, jó barátok.
Fájón búcsúzunk, szemeink könnyes,
Táskáinkban lapulnak még a füzeteink s a könyvek.

Online órák, nehéz évek.
Ma ezek is véget értek.
Vár ránk az ismeretlen nagyvilág,
Isten veled, iskolánk.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error