Témák » Fájdalom » Csík Ferenc: A csendes éj öröksége
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 1055
A csendes éj öröksége
Bús lelkemnek rőzselángja ég,
Holt mezőkön elsodor a szél.
Putrik ajtaján testvérek várnak,
Lelkem árnyékán visszajárnak.

Magányos csendjén hallgat a szív.
Rozoga szekéren az élet felsír.
Nincs napfény az árnyékos úton,
Nyomasztó terhünket cipelem a múlton.

Sírokat hantolunk a gyűlölet útján.
Pokoli törvényeket hoznak ránk durván.
Kis kunyhóinkban megtorpant az élet,
Hegedűnk húrjain száll a fekete, gyászos ének.

Tarnazsadány, Hidegvég, Északkeleti régió
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error