Témák » Karácsony » Csík Ferenc: A Megváltót várva
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 245
A Megváltót várva
Fagyos éjjel, karácsonykor,
Zeng az ének teliholdkor.
Bojtár hangja zeng a távol,
Jézust várja meleg jászol.

Mária nézi újszülött Fiát,
Fényes csillag nyomán a vének ajkán imák.
Templomunk termei teletömve,
Máriának hull a könnye.

Karácsonykor rád gondolunk,
A Megváltó születése ünnepén osztozkodunk.
Szeretetünk száll az égre,
Hullócsillag szállt a földre.

Tarnazsadány- Hidegvég, 2020. december 12.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error