Témák » Gyerek » Csík Ferenc: Farsangi zengések
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 212
Farsangi zengések
Cigányprímás
szamárháton.
Barna medvével
ropja a táncot.

Farsang napján tombolát
árulják a kiscicák.
Telet űző trombitások,
elefántok az óvodások.

Jókedv van a sulibálon,
harci róka csizmaszáron.
Elűzik a hideg telet,
hazamegy a sok kis gyerek.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error