Témák » Házasság » Csík Ferenc: Feleségem bús éneke
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 306
Feleségem bús éneke
Kisnyugdíjas balladája

Kedves Feri, édes párom,
Mért nem veszel aranyláncot?
Aranyláncot, karkötőt,
Fülönfüggő gyémánt kőt.

Édes Katám, kicsi párom,
Amit kívánsz, az egy álom.
Nyugdíjasnak pénze nincsen,
Te vagy nékem minden kincsem.

Kis nyugdíjam minden bája,
De ha nem kell, dobd a sárba.
Dobd a sárba, pocsolyába,
Szívem, lelkem sír utána.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error