Témák » Halál, elmúlás » Kosztolányi Dezső: Halottak
Beküldve: 2011.03.24.
Ennyien olvasták eddig: 1831
Halottak
Volt emberek.
Ha nincsenek is, vannak még. Csodák.
Nem téve semmit, nem akarva semmit,
hatnak tovább.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error