Témák » Karácsony » Csík Ferenc: Jézus Szeretetén
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 608
Jézus Szeretetén
A nagy csendben pihen a szívem,
Megfáradt már a vén lelkem.
Hideg árnyékomon viaskodik az ősz,
Jézus szeretetén a pirkadó hajnal is elidőz.

Felmelegedni vágyna már a szívem jege,
Advent napján gyorsabban ver az ere.
A Kis Jézus születése mámorán,
Kitárulkozik szívem bíbor bársonyán.

Sajgó szívemben csendesül a vihar,
A boldogságot belém advent ad.
Fejünk fölött pihen a Hold,
Fáradt kezemből kiesik a toll.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error