Témák » Mikulás » Csík Ferenc: Mikulásnap
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 230
Mikulásnap
Ó, te boldog remény,
A télapó fényárral, ajándékkal jön felénk.
Megnyílik az ablak, a kémény,
S te bejössz csendben a kémény résén.

Szent Miklós nap éjjelén
Hópelyhekkel jön a fagy, jön a tél.
Igaz hittel ünnepelünk, szeretettel,
A mikulásnap gyönyörű üzenetével.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error