Témák » Szenvedély » Csík Ferenc: Jégbezárt vallomás
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 271
Jégbezárt vallomás
Holt csillag hullt a kopár tájra,
Hideg lelkem a zúzmarára,
Fájó szívem harmatjára.

Elveszett szerelmünk hullt porrá,
Szomorú csend zúzza ronccsá!
Keserű vágyam válik holttá.

Nem szerettem mást, csak téged,
Reszket a szívem, valami éget!
A lelkemet is ronggyá tépted!

Egy csillag tűnt el a messzeségben,
Megcsaltál! Nem jutok révbe!
Szerelmünket zártad jégbe.

Tarnazsadány- Hidegvég, 2020. augusztus 6.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error