Témák » Betegség » Csík Ferenc: Koronavírus Magyarhonban
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 230
Koronavírus Magyarhonban
Aggodalommal teli arcok,
Járvány elleni nagy harcok.
Többször mossál kezet, ember,
Hogy a vírus el ne érjen.

Ne legyen ez az életstílus,
Tűnjön el a koronavírus.
Hatvan fokos alkohollal
Kezem fertőtlenítem minden alkalommal.

Ne legyen a járvány átok,
Egészség szálljon rátok.
Bizony Isten, ezt kívánom,
Hatásos legyen ez írásom.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error