Témák » Szabadság » Csík Ferenc: Hazatérés
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 212
Hazatérés
Álmaim útján

Hűvös felhők messze tájon,
Hó szállingózik a Hold fényében távol.
Tél csendjén dermedt ágak,
Lelkem mélyén könnyek áznak.

Árnyékom fut a szélben,
Éjszellemű, sötét éjben.
Bolyongok méla magányomban
Emlékektől kábulatban.

Visszatérek kis viskómba,
Madárúton nádasokba.
Ott hajlékot ad minden kunyhó
Lélekpihentetőn, nyugvón.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error