Témák » Házasság » Csík Ferenc: Negyven két év
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 277
Negyven két év
Aranylánc vagy ékes dísszel,
Alma - édes nektármézzel,
Szívem legszebb virágszála,
Csókot adok nemsokára
Feleségem homlokára.

Lépted lassú, kecses járás,
Jóságodért vagyok hálás.
Negyvenkét év házasságban,
Élünk együtt boldogságban
Csillagfényes éjszakákban.

1977. május 12., Házassági évfordulónk 43. ekkor lesz.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error