Témák » Fájdalom » Csík Ferenc: Lélekharang
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 232
Lélekharang
A lélekharang messzire száll,
Ég megnyílik záporeső zuhogásán,
Felhős... szomorún borús a táj.
A gyászmenet csendben lépked a borús félhomályban.

Mennyei szárny dicsfényében,
Lélekharang visz a szélben.
Betemetett gödör szélén
Síró család feketében,
Fájó könnyek tengerében.

Gomolyfelhők messze szállnak,
Koszorúik mind könnyben áznak.
Szomorún a hegedű sír.
Hazatérnek fájó sebbel,
Imádságos szeretettel.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error