Témák » Gyerek » Csík Ferenc: Gyerekdal
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 186
Gyerekdal
Két kisgyerek a játszótéren
Hintázik a szélben.
Adrikáék Balázskával
Fociznak a téren.

Szép tavaszi délutánon
Lufi lebben az égre.
Szóljon a dal,
Zengjen az ének!

Minden gyerek legyen boldog
Városon, vidéken.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error