Témák » Gyerek » Csík Ferenc: Gyermeknap az óvodában
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 176
Gyermeknap az óvodában
Adrika gitárján zeng az ének,
Amira énekel a színpadon szépen.
Az óvó néni tapsol, mert szép a dal
A gyermeknapi ünnepség alatt.

Anyukák sírnak meghatottan,
Májusi szellők simogatnak.
Nevet a nap ott fenn, az égen,
Minden gyermek a földön boldogan éljen
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error