Témák » Gyerek » Csík Ferenc: Farsangi Furulyások
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 223
Farsangi Furulyások
Jégtündérek furulyáznak,
Hóangyalok paroláznak.
Szántó-vető öreg paraszt,
Tél van, várja már a tavaszt.
Csak én vagyok egyedül,
Aki néked hegedül.
Táncoljál hát, pici leány,
Álomtündér nem vár reád.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error