Témák » Gyerek » Csík Ferenc: Farsangi bál
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 190
Farsangi bál
Aztata, vén tata,
baktat a nyár.
Dobban a lópata,
vágtat a vágy.
Pördül a szép Kata,
fordul a lány.
Táncol a vén vajda,
álarcosbál.
Beküldő: Csík Ferenc
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error