Témák » Szabadság » Csík Ferenc: Gulág
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 219
Gulág
Lelkem mélyén sötét cella,
Mélységében leláncolva
Vagyok önmagam rabja.

Ki szól, ki sír fölöttem?
Zárt síromból kijöttem!
Kopár temetők mögöttem.

Fiam, lányom, szerelmem,
Kies tájban nem lelem!
Fájdalmas, néma a csend...

Zord idők, kemény világ,
Jégmezőn áll a Gulág.
Havat söpör egy vézna lány.

Lelkem mélyén sötét cella,
Vagyok benne néma rabja.
Gulágon fogva tartva.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error