Témák » Szerelem » Csík Ferenc: Szép Katikám
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 201
Szép Katikám
Szép Katikám ezüst álma,
Száll magasra nyári vágya.
Szép Katikám mosolya,
A szerelem otthona.
Csókja édes éjekbe száll,
Vad mezőkön nyíló virág.
Szép Katikám, reményem,
Hűséges hű feleségem.
Esőben siet, s ázik,
Ha tél van, ő is fázik.
Szép Katikám várj reám,
Piros bársony álmon át.
Dalt dúdol az esti szél,
Ifjúságunk múltba vész.
Magány száll az ablakodra,
Férjed, Feri haldokolva.

40 év - Rubin házasságunk évfordulójára
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error