Témák » Szerelmi csalódás » Csík Ferenc: A Csend ölelésében
Beküldve: 2020.06.03.
Ennyien olvasták eddig: 211
A Csend ölelésében
Hideg szél fúj át a végtelen hómezőn,
Szerelmünk édes édene, lám, összedőlt.
Sír a szél a fagyos jégtáblákon,
Ámor édenében már egyedül sétálok.

Mondd, hová lett a lángoló varázsunk,
Látod? A szerelmi tüzünkben lelem a halálom.
Fájó érzés, nincs maradásom,
Nem fogom már kezed, sírva odébbállok.

Síró sóhajom fájdalma olyan nyomasztó, keserű,
Végtelennek tűnő szerelmünk pilleszárnyon elrepült.
Ámor szigetén szomorú a végzetem.
Édes reményem vigaszát már nem lelem.
Beküldő: Csík Ferenc

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error